Hits uit de pits – Jaap Westerhuis

westerhuisEven voorstellen.

Ik ben Jaap Westerhuis 43 jaar en ik kom uit Gieten ben chauffeur van beroep en al van af jonge leeftijd geïnteresseerd  in muziek.

Mijn muzieksmaak is zeer breed. Zo hou ik wel van Nederlandstalig  maar ook top 40 platen ,vooral jaren 80 en voor stevige rockmuziek ben ik ook wel te porren. Muziek is emotie word wel eens gezegd en zo heeft ieder gevoel wel nummers die daar bij aansluiten.

Ik was vroeger veel te vinden bij de illegale stations waar het Nederlandstalige lied veelvuldig werd gedraaid

Ik zong altijd uit volle borst mee iets wat niet onopgemerkt bleef. Mijn werkgever hoorde mij een keer zingen en zei “Daar moet je wat mee doen” en zo kon het gebeuren dat ik in 2003 een cd single heb opgenomen met de titel “Jobson de man van Noordvlees” optredens volgden en in 2004 heb ik nog een cd single gemaakt met de titel “Suikerbos”

Ik heb  een paar jaar een programma gehad bij de lokale omroep Radio Aa en Hunze. Een Piratenprogramma (de Piratenmix)

Al sinds jaren presenteer ik programma.s voor Gp Radio. Dit jaar presenteer ik met Herman van Oost het ochtendprogramma “de muzikale expresso”en in de middag ben ik nog te horen met mijn programma “Hits uit de Pits.

Het word weer een gezellige radioweek met leuke spelletjes een hoop lol en natuurlijk de beste muziek

De Muzikale Groeten,

Jaap

 

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons