Lunchroom – Martijn ten Pas

Hallo, even voorstellen! Ik ben Martijn ten Pas en maak elke dag het lunchprogramma “Lunchroom” tussen 11.00 – 13.00 uur. Mijn radio en muziek verleden gaat niet zo bizar ver terug. Een kleine 5/6 jaar geleden begonnen met het draaien van plaatjes op kleine feestjes, verjaardagen en partijen. De hobby groeide iets uit de hand, en voor ik het wist stond de schuur te vol met flightcases en boxen.

Eind 2013 ben ik door Joop van Gogh (DJ van de Pitstop tussen 18.00 en 20.00 uur) benaderd om samen met hem het programma “het dorpshuis” op Radio Aa en Hunze te gaan maken. Dit ruim 1,5 jaar met ontzettend veel plezier gedaan, en als hoofd van de Technische Commissie mij flink ingespannen voor het lokale radio station. Mooie locatie uitzendingen gemaakt en ontzettend veel gelachen. Helaas is dat verhaal door een wat stug lokaal radio bestuur vroegtijdig tot een einde gekomen.

Inmiddels is de schuur door tijdgebrek ook weer leeg, en richt ik mij jaarlijks op GP Radio. Heerlijk om een week lang bezig te zijn met muziek en gezelligheid. In mijn programma vind je altijd 3 vaste items terug, de tuintip met Jan Rozenveld (Rozenveld Hoveniers) het dagelijkse weerpraatje met Styen van Antwerpen rond de klok van 12.15 (bekend van de weerpraatjes op vele nederlandse radio stations) en de lunch box top 3. 3 plaatjes op rij, geheel naar wens van een luisteraar. (Lees hier meer over de lunch-top-3) Kortom, genoeg gezelligheid, maar vooral muziek. Luisteren dus!

martijntenpasgpradio

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons