Thialf

De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van eten en drinken aan het publiek in de schaatshal. Meerdere horecapunten zijn ingericht om iedereen te kunnen bedienen. “Tijdens de WK schaatsen hebben we gemiddeld 40 vrijwilligers per dag mee. Hiervoor putten we uit een bestand van totaal 100 vrijwilligers. Sommigen zijn er altijd bij, sommigen gaan af en toe eens mee. Een mooie gezellige club, die wij erg dankbaar zijn.”

BEGELEIDING VOOR JEUGDIGE MEDEWERKERS IS MOGELIJK

Scholieren die graag stagepunten verdienen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Begeleiding etc. is in overleg mogelijk. De werkzaamheden bestaan uit de verkoop van eten en drinken aan het publiek in de schaatshal. Meerdere horecapunten zijn ingericht om iedereen te kunnen bedienen. Tijdens het WK schaatsen hebben we gemiddeld 40 vrijwilligers per dag mee. Hiervoor putten we uit een bestand van totaal 100 vrijwilligers. Sommigen zijn er altijd bij, sommigen gaan af en toe eens mee. Een mooie gezellige club, die wij erg dankbaar zijn.

Interesse om ook eens mee te gaan? Mailen naar secretariaat@gpeext.nl. of bellen met (0592) 26 18 05 (na 18:00 uur) kan ook.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Hide Buttons